Financieel - Algemeen

Om de algemene instellingen van de module Financieel te configureren, ga naar 'Admin' → 'Financieel'.

1. Algemeen

• Gebruik huurafrekeningen:

Door het aanzetten van deze optie, kunt u gebruik maken van 'Huurafrekeningen'.

In het admin onderdeel 'Huurafrekeningen' kunt u de algemene instellingen van huurafrekeningen configureren.

Bij elke eigenaar wordt, na het aanzetten van deze optie, tabblad met 'Instellingen huurafrekening' getoond. Hier kunt u de huurafrekening voor die specifieke eigenaar instellen.

• Gebruik diensten:

Door het aanzetten van deze optie, kunt u diensten vastleggen en deze verwerken door het (automatisch) aan laten maken van verkoopfacturen.

In het admin onderdeel 'Diensten' kunt u de instellingen van deze optie configureren.