Makelaars - Nieuw

Om een nieuwe makelaar aan te maken, ga naar 'Relaties' → 'Makelaars' en klik rechtsboven op het groene icoon '+Makelaar'.

Vervolgens opent het volgende scherm:

1. Makelaar

• Taal:

Hier kan de taal worden ingesteld. Deze optie is alleen zichtbaar indien 'Meertaligheid' aan staat, dit kan ingesteld worden in 'Admin' > 'Meertaligheid'.

• Naam:

Hier kan de naam van de makelaar worden ingevoerd.

• Bezoekadres:

Hier kan het adres waar de makelaar is gevestigd worden ingevoerd.

• Postadres (afwijkend):

Indien het postadres afwijkt, kan dat hier worden ingevoerd.

• Factuuradres (afwijkend):

Indien het factuuradres afwijkt, kan dat hier worden ingevoerd.

• Correspondentie methode:

Hier wordt de voorkeursmethode voor de correspondentie met de makelaar vastgelegd.

• Telefoon:

Hier kan het telefoonnummer van de makelaar worden ingevoerd.

• E-mail:

Hier kan het e-mailadres van de makelaar worden ingevoerd.

• Website:

Hier kan de website van de makelaar worden ingevoerd.

• KvK-nummer:

Hier kan het KvK-nummer van de makelaar worden ingevoerd.

• Btw-nummer:

Hier kan het Btw-nummer van de makelaar worden ingevoerd.

2. Opmerkingen

Indien u nog extra opmerkingen wil toevoegen bij deze makelaar, kan dat in dit veld.

3. Acties

• Annuleren:

Indien u de nieuwe makelaar wilt annuleren, klikt u op deze knop.

• Opslaan:

Indien u de nieuwe makelaar wil aanmaken en opslaan, klikt u op deze knop.