Financieringen U/G - Details

Om de detailgegevens van een contract te zien, klikt u op het contract in het totaaloverzicht van de contracten (zie Contracten → Financieringen U/G). De detailpagina is ook te openen door te klikken op het snelkoppelingsicoon, deze staat weergegeven achter de naam van het contract.

1. Tabbladen

• Contract:

Hier worden de algemene gegevens van het contract getoond.

• Renteregels:

Hier worden de renteregels van dit contract getoond. Hier kunt u vastleggen welke rentepercentage er geldt voor dit contract en per welke periode.

• Onderpand:

Hier worden de objecten getoond welke gelden als onderpand voor dit contract, en welke waarden deze objecten vertegenwoordigen. U kunt hier objecten inzien, verwijderen en toevoegen.

• Termijnen:

Hier worden de aflossingstermijnen getoond. Per termijn staat het aflossingsbedrag (onderverdeeld in het termijnbedrag en de rente). Tevens kunt u hier per termijn inzien wat de begin- en eind hoofdsom is.

• Facturen:

Hier worden de facturen getoond die zijn verzonden aan de geldlener.

• Bestanden:

In dit tabblad worden bestanden getoond die gekoppeld zijn aan dit contract, bijvoorbeeld PDF-bestanden. Tevens kunt u hier bestanden toevoegen en ordenen in mappen.

Let op: Of al de genoemde tabbladen getoond worden, is afhankelijk van uw instellingen. Ontbreken er tabbladen, dan kunt u dit instellen in Admin → Contracten → Financieringen U/G.

2. Algemeen

Hier staat het leningnummer weergegeven.

3. Contactgegevens

Hier staan de contractanten en de object(en) welke als onderpand gelden voor dit contract.

4. Looptijd

Hier staan de ingangsdatum, looptijd in maanden en de einddatum.

5. Financieel

Hier staan de details omtrent de lening. Zoals de hoofdsom, hoe de lening wordt afgelost en of de lening automatisch wordt verwerkt.

Let op: Of al de genoemde velden getoond worden, is afhankelijk van uw instellingen. Ontbreken er velden, dan kunt u dit instellen in Admin → Contracten → Financieringen U/G.

6. Wijzigen

Via de knop 'Wijzigen' kunt u de gegevens in dit tabblad wijzigen.

7. Beëindigen