Installaties - Details

Om de detailgegevens van een installatie te zien, klikt u op de melding in het totaaloverzicht van alle installaties (zie 'Techniek' → 'Installaties').

Bij het openen van de detailgegevens wordt het volgende scherm zichtbaar.

1. Tabbladen

• Installatie:

Hier worden de algemene gegevens van de installatie getoond, welke gegevens dit zijn is nader toegelicht in dit artikel.

• Bestanden:

Hier worden bestanden getoond die gekoppeld zijn aan de installatie, bijvoorbeeld PDF-bestanden. Tevens kunt u hier bestanden toevoegen en ordenen in mappen.

• Taken:

Hier zijn de taken terug te vinden welke aan deze installatie zijn gerelateerd.

2. Installatie

Hier staan de detailsgegevens van de installatie zoals het installatietype, de vrije omschrijving, het bouwjaar, het object en de onderhoudsleverancier van de installatie.

3. Onderhoud

Hier staat wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van de installatie: de beheerder, huurder of de eigenaar.

Tevens wordt hier de laatste onderhoudsdatum en onderhoudsinterval getoond. De volgende onderhoudsdatum wordt automatisch ingevuld op basis van deze gegevens.

Indien het onderhoud nog niet is uitgevoerd op de onderhoudsdatum, dan wordt er automatisch een taak aangemaakt op de onderhoudsdatum.

Tenslotte kunt u hier de verwachte onderhoudskosten invullen.

4. Herinneringstaak

Hier staat of er een herinneringstaak gemaakt moet worden voor het onderhoud van deze installatie. Tevens wordt de termijn getoond waarop de taak gemaakt moet worden. Dit is de termijn vóór de volgende onderhoudsdatum.

Op de hier getoonde herinneringsdatum wordt automatisch een taak aangemaakt.

5. Herinneringse-mail

Hier staat of er een herinneringsmail gemaakt moet worden voor de huurder of leverancier. Hier kan een termijn ingevuld worden; op basis van die termijn wordt automatisch een herinneringsdatum ingevuld.

Indien er reeds een herinneringse-mail gemaakt is, dan wordt getoond op welke datum dit is gedaan en u kunt via het snelkoppelingsicoon de herinneringsmail bekijken.

6. Wijzigen

Via de knop 'Wijzigen' kunt u de gegevens van de installatie aanpassen.

7. Archiveren

Indien u de installatie niet meer gebruikt, kunt u deze archiveren middels de knop 'Archiveren'De installatie wordt nu niet meer getoond als actieve maar als inactieve installatie.

8. Onderhoud uitgevoerd

Indien het onderhoud aan de installatie is uitgevoerd, dan kunt u dat via de knop 'Onderhoud uitgevoerd' vastleggen. Het volgende scherm verschijnt.

Hierin vult u de laatste onderhoudsdatum in en onderhoudsinterval. De datum voor het volgende onderhoud wordt automatisch ingevuld.

Klik op 'Opslaan' om dit definitief te maken.