Inkooporders - Algemeen

Om de inkooporders te beheren, ga naar 'Financieel' → 'Inkooporders'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle inkooporders. In het overzicht kunt u het volgende terug vinden:

• De leverancier welke gekoppeld is aan de inkooporder;
  • Het totale order bedrag;
  • Het bedrag wat totaal is gefactureerd vanuit de leverancier;
  • De status van de inkooporder.

Klik op een inkooporder om de detailgegevens van de inkooporder te openen. Zie Inkooporders - Details voor uitleg over de detailgegevens.

2. Weergaveopties

• Alle / Actief / Afgerond:

Met deze optie kunt u kiezen of de actieve, afgeronde of alle inkooporders wilt zien.

• Goedgekeurd:

Hiermee kan je filteren op de verschillende statussen van de inkooporders.

• Export

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer:

• Zoeken:
    Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke inkooporder.

3. Nieuwe inkooporders

Klik op '+ Order' om een nieuwe inkooporder toe te voegen.