Bank - Betalingen

Om de betalingen te beheren, ga naar 'Financieel' → 'Bank' → 'Betalingen'.

1. Betalingsvoorstellen

Hier ziet u een overzicht van alle betalingsvoorstellen, verdeeld per bankrekening. Klik op een voorstel om de detailgegevens te openen. Zie Bank - Betalingsvoorstel details voor uitleg over de detailgegevens.

2. Weergaveopties

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifiek betalingsvoorstel.

3. Creditsaldo uitbetalen

Indien 1 of meerder 'personen' of 'organisaties' een creditsaldo open hebben staan, dan kunt u dit via een betaalbatch uitbetalen. Klik hiervoor rechtsboven op de knop '+ Creditsaldo uitbetalen'.

Vervolgens verschijnt een overzicht van alle creditsaldo's die open staan. U kunt deze selecteren en vervolgens opnemen in een betaalbatch.