Open navigation

Objecten - Complexen

Om de instellingen van complexen te configureren, ga naar 'Admin' → 'Objecten' → 'Complexen'.

 


1. Algemeen

  • Objectnummer:

Elk complex heeft een unieke referentie, dit heet het 'Objectnummer'. De opbouw van deze code is standaard geconfigureerd, indien u een andere code wenst, bijvoorbeeld een andere beginletter of cijferreeks, dan kunt u dat hier aanpassen. 


  • Tabbladen bestanden:

Als deze optie ingeschakeld is, wordt bij elk complex een tabblad 'Bestanden' weergegeven. Hierin kunnen bestanden toegevoegd worden. 


  • Tabblad 'Vrije velden' gebruiken

Door het aanzetten van deze optie, wordt bij elk complex een tabblad 'Vrije velden' weergegeven. Hierin kan informatie toegevoegd worden in hoofdstukken en velden die u zelf kunt configureren.


  • Vrije hoofdstukken

Hier kunt u de lijst met vrije hoofdstukken bekijken en wijzigen. Dit zijn de hoofdstukken die getoond worden in het tabblad 'Vrije velden'.


Klik op een hoofdstuk om deze te wijzigen. Klik op '+ Hoofdstuk toevoegen' om een hoofdstuk toe te voegen.


  • Vrije velden

Hier kunt u de lijst met vrije velden bekijken en wijzigen. Dit zijn de velden die getoond worden in het tabblad 'Vrije velden'. U kunt hierin zelf aangeven wat voor een soort veld dit is, bijvoorbeeld een 'ja/nee', 'datum' of 'keuzelijst' veld.


Klik op een veld om deze te wijzigen. Klik op '+ Veld toevoegen' om een hoofdstuk toe te voegen.


2. Velden tonen

  • Gebruik vrije naam:

Door het aanzetten van deze optie, verschijnt er bij elk complex een veld waarin u een vrije naam kunt invullen voor het complex.