Bouwdelen - Nieuw

Indien u een complex heeft aangemaakt, kunt u hierop doorklikken en via het tabblad 'Bouwdelen' een nieuw bouwdeel aanmaken door rechtsboven te klikken op de groene knop '+Bouwdeel'.

Dan opent het volgende scherm:

1. Bouwdeel

• Vrije naam:

Hier kunt u het bouwdeel een vrije naam geven.

• Categorie:

Hier kunt u het type bouwdeel selecteren waar het om gaat.

• Adres:

Hier kunt u het adres van het bouwdeel invoeren. IndienDit is simpelweg het adres van het complex waar het bouwdeel bij hoort.

2. Contactgegevens

• Extra relaties:

Indien u extra relaties wil toevoegen bij dit bouwdeel, kunt u dat hier invoeren. De beschikbare extra relaties kunt u configureren in 'Admin'.

3. Financieel

• Verkocht:

Indien het bouwdeel is verkocht / moet worden gearchiveerd, dan kunt u dat hier aanvinken.

• Verkoop datum:

Indien het bouwdeel is verkocht, kunt u hier de verkoop datum invoeren.

4. Opmerkingen

Indien u extra opmerkingen wil toevoegen bij dit bouwdeel, kan dat hier.

5. Acties

• Annuleren:

Indien u het bouwdeel wilt annuleren, klikt u op deze knop.

• Opslaan:

Indien u het bouwdeel wilt aanmaken en opslaan, klikt u op deze knop.

Let op: Of al de genoemde velden getoond worden en uit welke opties u kunt kiezen, is afhankelijk van uw instellingen. Ontbreken er velden of wilt u bepaalde keuze opties uitbreiden/aanpassen, dan kunt u dit instellen in Admin → Objecten → Bouwdelen.