Leverancierscontracten - Details

Om de detailgegevens van een contract te zien, klikt u op het contract in het totaaloverzicht van de contracten (zie Contracten → Leverancierscontracten). De detailpagina is ook te openen door te klikken op het snelkoppelingsicoon, deze staat weergegeven achter de naam van het contract.

1. Tabbladen

• Contract:

Hier worden de algemene gegevens van het contract getoond.

• Contractregels:

Hier worden de contractregels van dit contract getoond. Hier kunt u bijvoorbeeld vastleggen welke kosten deze leverancier periodiek factureert.

• Facturen:

Hier zijn de facturen terug te vinden welke gekoppeld zijn aan dit contract.

• Bestanden:

Hier worden bestanden getoond die gekoppeld zijn aan dit contract, bijvoorbeeld PDF-bestanden. Tevens kunt u hier bestanden toevoegen en ordenen in mappen.

Let op: Of al de genoemde tabbladen getoond worden, is afhankelijk van uw instellingen. Ontbreken er tabbladen, dan kunt u dit instellen in Admin → Contracten → Leverancierscontracten.

2. Algemeen

Hier staan het contractnummer en de vrije naam weergegeven.

3. Contactgegevens

Hier staan de contractanten en de object(en) waarop dit contract betrekking heeft.

4. Looptijd

Hier staat de de ingangsdatum, einddatum en opzegtermijn. Daarnaast staat aangegeven of het contract automatisch verlengd moeten worden en wat de verlengingstermijn is.

5. Notificaties

Hier staat of er een expiratiemelding moeten worden verzonden voor dit contract, en hoeveel maanden voor de einddatum de melding gemaakt moet worden.

6. Financieel

Hier staan de details omtrent facturering en betaling, zoals de betaalwijze en -termijn.

Let op: Of al de genoemde velden getoond worden, is afhankelijk van uw instellingen. Ontbreken er velden, dan kunt u dit instellen in Admin → Contracten → Leverancierscontracten.

7. Wijzigen

Via de knop 'Wijzigen' kunt u de gegevens in dit tabblad wijzigen.

8. Beëindigen