Toegangsbeheer - Accounts

In het Admin onderdeel 'Toegangsbeheer' → 'Accounts', beheert u de gebruikers/accounts van uw Bloxs-omgeving. Onderstaand een uitleg van dit onderdeel.

1. Overzicht

Hier worden de accounts getoond, standaard worden alleen de actieve accounts weergegeven.

Via de knoppen welke rechtsboven staan weergegeven, zijn de volgende opties beschikbaar:

• Alle/Actief/Inactief:

Met deze optie kunt u kiezen of de actieve, inactieve of alle account wilt zien.

• Kolomkiezer:

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.

• Export:

Hiermee kan het accountoverzicht geëxporteerd worden naar Excel.

Klik op een actief account om de details weer te geven en deze te wijzigen. Hierin kunt onder andere de rollen voor dit account beheren, het account blokkeren, de twee-factor authenticatie en het wachtwoord resetten.

2. Nieuw account

Om een nieuw account toe te voegen, klik op de knop '+ Account'.