Open navigation

Kas - Kasboeken algemeen

Om de kasboekingen te beheren, ga naar 'Financieel' → 'Kas'. 



1. Kas

 

Hier ziet u een overzicht van alle kasboeken. Klik op een kasboek om de detailgegevens te openen. Zie Kas - Kasboek details voor uitleg over de detailgegevens.


Let op: Om kasboeken te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen. Ga naar 'Admin' → 'Financieel' → 'Dagboeken'.

2. Weergaveopties

  • Export: 

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.


  • Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.


  • Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifiek kasboek.