Leveranciers - Nieuw

Om een nieuwe leverancier aan te maken, ga naar 'Relaties' → 'Leveranciers' en klik rechtsboven op het groene icoon '+ Leverancier'

Vervolgens opent het volgende scherm:

1. Leverancier

• Relatietype:

Hier kunt u invoeren wat voor relatie de leverancier is. De types waaruit gekozen kan worden, kunnen worden geconfigureerd in 'Admin' → 'Relaties' → 'Leveranciers'.

• Taal:

Hier kunt u invoeren wat de taal is van de leverancier. Deze optie is alleen zichtbaar indien 'Meertaligheid' aan staat, dit kan ingesteld worden in 'Admin' > 'Meertaligheid'.

• Naam:

Hier kunt u de volledige naam van de leverancier invoeren.

• Bezoekadres:

Hier kunt u het adres invoeren waar de leverancier is gevestigd.

• Postadres (afwijkend):

Indien er gebruik wordt gemaakt van een afwijkend postadres, kan dat hier worden ingevoerd.

• Factuuradres (afwijkend):

Indien er gebruik wordt gemaakt van een afwijkend factuuradres, kan dat hier worden ingevoerd.

• Correspondentie methode:

Hier kunt u kiezen welke methode u wil hanteren voor de correspondentie met deze leverancier.

• Telefoon:

Hier kunt u het telefoonnummer van de leverancier invoeren.

• E-mail:

Hier kunt u het e-mailadres van de leverancier invoeren.

• Website

Hier kan de website van de leverancier worden ingevoerd.

• KvK-nummer:

Hier kan het KvK-nummer van de leverancier worden ingevoerd.

• Btw-nummer:

Hier kan het btw-nummer van de leverancier worden ingevoerd.

2. Financieel

• Onderwerp (voorkeur):

Hier kan de voorkeur voor het onderwerp van de inkoopfacturen van deze leverancier worden ingevoerd.

Dit onderwerp wordt standaard gebruikt bij een inkoopfactuur van de betreffende leverancier. Indien gebruik wordt gemaakt van 'Scan en herken' zal het onderwerp dat wordt aangeleverd door 'Scan en herken' automatisch worden overschreven door dit onderwerp.

• Betaalmethode (voorkeur):

Hier kan een voorkeur voor een betaalmethode worden gekozen. Dit is de standaard betaalmethode die gebruikt     wordt indien deze leverancier gekozen wordt bij een inkoopfactuur.

• Betaaltermijn (voorkeur):

Hier kan een voorkeur voor de betaaltermijn worden gekozen. Dit is de standaard betaaltermijn die gebruikt wordt indien deze leverancier gekozen wordt bij een inkoopfactuur.

• Grootboekrekening (voorkeur):

Hier kan een voorkeur voor de grootboekrekening worden gekozen. Dit is de standaard grootboekrekening die gebruikt wordt indien deze leverancier gekozen wordt bij een inkoopfactuur.

3. Opmerkingen

Indien u nog verdere opmerkingen wil plaatsen bij deze leverancier, kunt u dat hier doen.

4. Acties

• Annuleren:

Indien u de nieuwe leverancier wilt annuleren, klikt u op deze knop.

• Opslaan:

Indien u de nieuwe leverancier wilt aanmaken en opslaan, klikt u op deze knop.