Bouwdelen - Algemeen

Om objecten van het type Bouwdelen te beheren, ga naar 'Objecten' → 'Complexen' → 'Bouwdelen'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle bouwdelen. Klik op een bouwdeel om de detailgegevens van het bouwdeel te openen. Zie Bouwdelen - Details voor uitleg over de detailgegevens.

2. Weergaveopties

• Alle/In beheer/Verkocht:

Met deze optie kunt u kiezen of u alle, de in beheer zijnde of enkel de verkochte objecten wilt zien.

Een verkocht object betekent dat het object niet meer door u in beheer is.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifiek object.