Meldingen - Details

Om de detailgegevens van een melding te zien, klikt u op de melding in het totaaloverzicht van alle meldingen (zie 'Techniek' → 'Meldingen'). De detailpagina is ook te openen door te klikken op het snelkoppelingsicoon, deze staat weergegeven achter de naam van de melding.

Bij het openen van de detailgegevens wordt het volgende scherm zichtbaar.

1. Tabbladen

• Melding:

Hier worden de algemene gegevens van de melding getoond, welke gegevens dit zijn is nader toegelicht in dit artikel.

• Communicatie:

Hier wordt de correspondentie getoond welke aan deze melding is gerelateerd. Dit betreffen onder andere de uitgaande mails naar leveranciers evenals inkomende mails gerelateerd aan deze melding.

• Taken:

Hier zijn de taken terug te vinden welke aan deze melding zijn gerelateerd.

• Facturen:

Hier zijn de inkoopfacturen terug te vinden welke aan deze melding zijn gekoppeld.

2. Melding

Hier staan de gegevens van de melding zoals de melddatum, de behandelaar, het object, de melder en de leverancier aan wie de melding is toegewezen.

Indien u gebruik gemaakt van de 'leverancier herinneren' functie en het leveranciersportaal, dan kunt u hier aangeven of dat voor deze melding van toepassing is en binnen welke termijn de herinneringsmail verstuurd moet worden.

Voor meer info over deze functie, zie: Techniek - Meldingen.

3. Algemeen

Hier staan de algemene gegevens van de melding zoals de status, de probleemcategorie en het mandaatbedrag (het maximale bedrag wat de leverancier aan kosten mag maken zonder overleg/goedkeuring).

De 'verwachte kosten' en 'kostensoort' die u invult, kunnen gebruikt worden als hulpmiddel zodra u een inkoopfactuur koppelt aan de melding. Deze gegevens worden dan automatisch ingevuld bij het boeken van de inkoopfactuur.

Tevens kunt u aangeven of de 'kosten voor huurder' zijn.

Dit maakt het tevens mogelijk om in het template van de werkbon een andere tekst te tonen bij bijvoorbeeld 'facturatie'. Het template moet hier wel op aangepast worden, neem hiervoor contact op met de helpdesk.

4. Algemeen

In dit onderdeel staat een uitgebreide omschrijving van de melding, de werkbon welke is verzonden aan de leverancier (te openen door op de link te klikken), eventuele bijlagen en de datum en tijd waarop de werkbon is verzonden.

Indien u gebruik maakt van het leveranciersportaal, dan kan de leverancier in het portaal aangeven dat de opdracht geaccepteerd is. Als dat het geval is, dan wordt dat getoond bij 'Opdracht geaccepteerd'.

5. Wijzigen

Via de knop 'Wijzigen' kunt u de gegevens in dit tabblad wijzigen. Vervolgens is het onder andere mogelijk om de melding (opnieuw) te versturen naar de leverancier.

6. Afronden

Via de knop 'Afronden' kunt u de melding sluiten.