Huurcontracten wonen - Algemeen

Om de huurcontracten wonen te beheren, ga naar 'Contracten' → 'Huurcontracten wonen'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle huurcontracten wonen. Klik op een contract om de detailgegevens van het contract te openen. Zie Huurcontracten wonen - Details voor uitleg over de detailgegevens.

2. Weergaveopties

• Alle/Lopend/Beëindigd:

Met deze optie kunt u kiezen of u alle, alleen de lopende of enkel de beëindigde contracten wilt zien.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een contract.

3. Nieuw contract

Klik op '+ Nieuwom een nieuw contract toe te voegen.