Rapportage - Saldo derdengeldrekening

Om de rapportage te openen, klik op 'Saldo derdengeldrekening' in 'Rapportages'.

1. Filters

• Bankrekening:

Selecteer hier de bankrekening waarvan de gegevens getoond moeten worden.

• Datum:

De op deze datum geldende gegevens worden getoond. Vul een andere datum in, om de op dat moment geldende gegevens te tonen.

2. Overzicht

Hierin wordt, in de kolom 'Saldo bankrekening' per eigenaar getoond wat het saldo is van de betreffende eigenaar op de derdengeldrekening.

In de andere kolommen wordt diverse informatie per eigenaar getoond, zoals het waarborgsommen saldo en de totaalsom van de openstaande posten debiteuren.

3. Filteren en sorteren

• Alfabetisch sorteren:
    Klik op de titel van de kolom, om: het gehele overzicht aflopend of oplopend alfabetisch te sorteren op basis van die kolom. Klik met de rechtermuisknop op de titel van de kolom om de sortering aan te passen of de sortering te wissen.

• Filteren op tekst:
    Typ de tekst, in het zoekveld bij het vergrootglasicoon, om te filteren op tekst in de kolom. De filtering wordt direct toegepast zodra u de tekst invult.

• Filteren op selectie:
    Klik op het filtericoon, om te filteren op één of meer specifieke onderdelen uit de kolom. Zoals bijvoorbeeld een specifiek adres, eigenaar of huurder.

4. Weergaveopties

• Wis filters:

Klik op dit icoon om alle filters leeg te maken.

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden. Tevens kunt u hierin klikken op 'Fabrieksinstellingen' om de weergave terug te zetten naar de standaardweergave.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar specifieke informatie in het overzicht. Vervolgens worden alleen de regels getoond, waar deze informatie in voor komt.