Objecten - Bouwdelen

Om de instellingen van bouwdelen te configureren, ga naar 'Admin' → 'Objecten' → 'Bouwdelen'.

1. Algemeen

• Objectnummer:

Elk bouwdeel heeft een unieke referentie, dit heet het 'Objectnummer'. De opbouw van deze code is standaard geconfigureerd, indien u een andere code wenst, bijvoorbeeld een andere beginletter of cijferreeks, dan kunt u dat hier aanpassen.

• Tabblad bestanden:

Als deze optie ingeschakeld is, wordt bij elk bouwdeel een tabblad 'Bestanden' weergegeven. Hierin kunnen bestanden toegevoegd worden.

2. Velden tonen

• Gebruik vrije naam:

Door het aanzetten van deze optie, verschijnt er bij elk bouwdeel een veld waarin u een vrije naam kunt invullen voor het bouwdeel.