Relaties - Organisaties

Om de instellingen van organisaties te configureren, ga naar 'Admin' → 'Relaties' → 'Organisaties'.

1. Tabbladen

• Tabblad bestanden:

Als deze optie ingeschakeld is, wordt in de relatiekaart van elke organisatie een tabblad 'Bestanden' weergegeven. Hierin kunnen bestanden toegevoegd worden.

• Tabblad 'Vrije velden' gebruiken:

Door het aanzetten van deze optie, wordt bij de relatiekaart van elke organisatie een tabblad 'Vrije velden' weergegeven. Hierin kan informatie toegevoegd worden in hoofdstukken en velden die u zelf kunt configureren.

• Vrije hoofdstukken:

Hier kunt u de lijst met vrije hoofdstukken bekijken en wijzigen. Dit zijn de hoofdstukken die getoond worden in het tabblad 'Vrije velden'.

Klik op een hoofdstuk om deze te wijzigen. Klik op '+ Hoofdstuk toevoegen' om een hoofdstuk toe te voegen.

• Vrije velden:

Hier kunt u de lijst met vrije velden bekijken en wijzigen. Dit zijn de velden die getoond worden in het tabblad 'Vrije velden'. U kunt hierin zelf aangeven wat voor een soort veld dit is, bijvoorbeeld een 'ja/nee', 'datum' of 'keuzelijst' veld.

Klik op een veld om deze te wijzigen. Klik op '+ Veld toevoegen' om een hoofdstuk toe te voegen.

2. Velden tonen

• KvK omschrijving:

Hiermee wordt een invulveld toegevoegd aan de relatiekaart van een organisatie, hierin kan de activiteitenomschrijving van de Kamer van Koophandel als vrije tekst worden ingevuld.

• Stuur facturen ter attentie van:

Hiermee wordt een invulveld toegevoegd aan de relatiekaart van een organisatie, in dat veld kunt u een naam invoeren (van bijvoorbeeld een persoon of afdeling), waar de factuur aan gericht moet worden.

• Stuur herinneringen ter attentie van:

Hiermee wordt een invulveld toegevoegd aan de relatiekaart van een organisatie, in dat veld kunt u een naam invoeren (van bijvoorbeeld een persoon of afdeling), waar de herinnering aan gericht moet worden.

• Stuur indexeringsberichten ter attentie van:

Hiermee wordt een invulveld toegevoegd aan de relatiekaart van een organisatie, in dat veld kunt u een naam invoeren (van bijvoorbeeld een persoon of afdeling), waar de indexeringsbrief aan gericht moet worden.

Let op: Indien u de 'ter attentie van' optie toevoegt, moet dit veld ook in het template benoemd worden. In het template dient aangegeven te worden, dat het desbetreffende 'ter attentie van' veld getoond moet worden.