Organisaties - Algemeen

Om relaties van het relatiesoort Organisatie te beheren, ga naar 'Relaties' → 'Organisaties'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle organisaties. Klik op een organisatie om de detailgegevens van deze organisatie openen. Zie Organisaties - Details voor uitleg over de detailgegevens.

2. Weergaveopties

• Alle/Actief/Inactief:

Met deze optie kunt u kiezen of de actieve, inactieve of alle relaties wilt zien.

Een inactieve relatie betekent dat de relatie niet meer wordt gebruikt en daarom is gearchiveerd.

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke organisatie.

3. Nieuwe organisatie

Klik op 'Organisatie' om een nieuwe organisatie toe te voegen.