Rapportages - Boekingsverslag

Om de rapportage te openen, klik op 'Boekingsverslag' in 'Rapportages'.

1. Filters

• Administratie(s):

Selecteer hier de administratie waarvan u de boekingen wilt zien. U kunt hierin kiezen uit 1 of meerdere administraties.

• Periode van:

Kies hier startdatum van de periode waarin u de boekingen wilt zien.

• Periode t/m:

Kies hier einddatum van de periode waarin u de boekingen wilt zien.

• Grootboekrekening(en):

Selecteer hier de grootboekrekeningen waarvan u de boekingen wilt zien. U kunt hierin kiezen voor 1 of meerdere grootboekrekeningen. Laat dit veld leeg om alle grootboekrekening te tonen.

• Object:

Selecteer hier object waarvan u de boekingen wilt zien. Laat dit veld leeg om de boekingen met en zonder object te tonen.

• Dagboek(en):

Selecteer hier de het dagboek waarvan u de boekingen wilt zien. Laat leeg voor alle dagboeken.

2. Download

Klik op 'Export' om de rapportage te downloaden. Vervolgens kunt u kiezen voor een export naar Excel-, Word- of PDF-formaat.