Objecten - Publiceren

Om de instellingen van publiceren te configureren, ga naar 'Admin' → 'Objecten' → 'Publiceren'.

1. Algemeen

Bij publiceren wordt onder het kopje 'API configureren' uitgelegd hoe u met een Bloxs API kunt verbinden en wat u daarvoor nodig heeft. Voor het publiceren van objecten wordt er gebruik gemaakt van de koppeling 'OSRE'. Het wijzigen van de instellingen kunt u daardoor niet zelf, meer informatie kunt u vinden via 'Admin' → 'koppelingen' → 'OSRE'.

2. Publiceer velden

• Publiceer adres:

Door het aanzetten van deze optie, is het mogelijk om het adres van het object te publiceren. U kunt dit per object aan- of uitzetten in het tabblad 'Publiceren' van het betreffende object.

• Publiceer theoretische huur:

Door het aanzetten van deze optie, is het mogelijk om de theoretische huur van het object te publiceren. U kunt dit per object aan- of uitzetten in het tabblad 'Publiceren' van het betreffende object.

• Standaard huurcomponenten gebruiken:

Door het aanzetten van deze optie, kunt u gebruik maken van standaard huurcomponenten die gepubliceerd kunnen worden. In het tabblad 'Publiceren' van het betreffende object kunt u vervolgens aangeven welk huurcomponent u wilt publiceren en welk bedrag per huurcomponent getoond moet worden.

• Standaard huurcomponenten:

Hier worden de standaard huurcomponenten getoond waaruit gekozen kan worden in het tabblad 'Publiceren' van een object. Klik op een regel om het standaard huurcomponent te wijzigen of te verwijderen. Klik op '+ Standaard huurcomponent toevoegen' om een nieuw item aan te maken.

3. OSRE velden

Hier worden de OSRE velden getoond die u per object kunt publiceren. U kunt dit per object aan- of uitzetten en invullen in het tabblad 'Publiceren' van het betreffende object.