Financieel - Grootboekrekeningen

Om de grootboekrekeningen te beheren, ga naar 'Admin' → 'Financieel' → 'Grootboekrekeningen'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle grootboekrekeningen met daarbij de naam, verdichting waar deze onder valt, het type, of er btw van toepassing is en waar de grootboekrekening specifiek voor is.

Klik op een grootboekrekening om de details te bekijken, te wijzigen en/of te verwijderen (mits deze nog niet gebruikt is). Hierin kunt u bijvoorbeeld aangeven of de grootboekrekening voor één specifieke administratie van toepassing is of voor alle.

2. Opties

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke grootboekrekening.

3. Nieuwe grootboekrekening

Klik op '+ Grootboekrekening' om een nieuwe grootboekrekening toe te voegen.