Portaalbeheer - Algemeen

Om de algemene instellingen van de portalen te configureren, ga naar 'Admin' → 'Portaalbeheer'.

1. Algemeen

• Gebruik huurdersportalen:

Door het aanzetten van deze optie, kunt u gebruik maken van het 'Huurdersportaal'.  In het admin onderdeel 'Portaalbeheer' → 'Huurdersportaal' kunt u de instellingen van dit portaal configureren.

Bij elke 'Persoon' en 'Organisatie' wordt, na het aanzetten van deze optie, een tabblad met 'Portaal' getoond. Hier kunt u de relatie toegang verstrekken tot het portaal.

• Gebruik eigenarenportaal:

Door het aanzetten van deze optie, kunt u gebruik maken van het 'Eigenarenportaal'.  In het admin onderdeel 'Portaalbeheer' → 'Eigenarenportaal' kunt u de instellingen van dit portaal configureren.

Bij elke 'Eigenaar' wordt, na het aanzetten van deze optie, een tabblad met 'Portaal' getoond. Hier kunt u de relatie toegang verstrekken tot het portaal.

• Gebruik makelaarsportaal:

Door het aanzetten van deze optie, kunt u gebruik maken van het 'Makelaarsportaal'.  In het admin onderdeel 'Portaalbeheer' → 'Makelaarsportaal' kunt u de instellingen van dit portaal configureren.

Bij elke 'Makelaar' wordt, na het aanzetten van deze optie, een tabblad met 'Portaal' getoond. Hier kunt u de relatie toegang verstrekken tot het portaal.