Alle relaties - Algemeen

In de module 'Relaties' beheert u de relaties. Klik op 'Relaties' om deze module te openen. Vervolgens opent de pagina 'Alle relaties'.

1.  Weergaveopties

• Alle/Actief/Inactief:
    Met deze optie kunt u kiezen of u de actieve, inactieve of alle relaties wilt zien.
    Een inactieve relatie betekent dat de relatie niet meer wordt gebruikt en daarom is gearchiveerd.

• Export:
    Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer
    Hiermee kunnen kolommen aan de weergave toegevoegd of verwijderd worden.

• Zoeken:
    Hiermee kunt u zoeken naar een relatie.

2.  Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle actieve relaties. Dit betreffen (afhankelijk van uw instellingen) de zes soorten relaties: Personen, Organisaties, Leveranciers, Makelaars, Financiers en Eigenaren.

Klik op een relatie om de detailgegevens van deze relatie te openen.