Budgetten - Exploitatiebudget

Om de details van een exploitatiebudget te zien, klikt u op het betreffende exploitatiebudget in het totaaloverzicht van alle budgetten (zie Financieel → Budgetten).

1. Algemeen

Hier staan algemene gegevens over het exploitatiebudget, zoals de administratie waar het exploitatiebudget toe behoort, het boekjaar en de naam van het exploitatiebudget.

2. Opbrengsten en Kosten

Hier ziet u per grootboekrekening de gebudgetteerde opbrengsten en kosten voor een bepaalde periode. Ook de totale opbrengsten en kosten worden weergegeven.

Staat er een streep onder het bedrag, dan houdt dit in dat dit een optelsom is van een budget van meerdere objecten. Om het bedrag per object te zien, klik op het onderstreepte bedrag of op de grootboekrekening, om de details te zien.

3. Wijzigen

Indien u wijzigingen wil doorvoeren in het exploitatiebudget, klik op deze knop.