Eigenaren - Nieuw

Om een nieuwe eigenaar aan te maken, ga naar 'Relaties' → 'Eigenaren' en klik rechtsboven op het groene icoon klik rechtsboven op de groene knop '+Eigenaar'.

Vervolgens opent het volgende scherm:

1. Eigenaar

• Naam:

Hier kan de naam van de eigenaar worden ingevoerd.

• Alternatieve naam:

Hier kan een alternatieve naam voor de eigenaar worden ingevoerd. Deze alternatieve naam wordt gebruikt op facturen, herinneringen en indexeringsbrieven van deze eigenaar in plaats van de normale naam.

• Taal:

Hier kunt u invoeren wat de taal is van de eigenaar. Deze optie is alleen zichtbaar indien 'Meertaligheid' aan staat, dit kan ingesteld worden in 'Admin' > 'Meertaligheid'.

• Bezoekadres:

Hier kan het adres worden ingevoerd waar de eigenaar is gevestigd.

• Postadres (afwijkend):

Indien het postadres afwijkt, kan dat hier worden ingevoerd.

• Factuuradres (afwijkend):

Indien het factuuradres afwijkt, kan dat hier worden ingevoerd.

• Correspondentie methode:

Hier kan de voorkeursmethode voor de correspondentie met de eigenaar worden gekozen.

• Gebruik NAW eigenaar:

Hier kan het e-mailadres van de makelaar worden ingevoerd.

• Vrije tekst:

Indien de eigenaar prijs stelt op een vrije tekst, kan deze hier worden ingevoerd. Deze verschijnt op facturen, herinneringen en indexeringsbrieven.

• Telefoon:

Hier kan het telefoonnummer van de eigenaar worden ingevoerd.

• Mobiel:

Hier kan het mobiele telefoonnummer van de eigenaar worden ingevoerd.

• E-mail:

Hier kan het e-mailadres van de eigenaar worden ingevoerd.

• Website:

Hier kan de website van de eigenaar worden ingevoerd.

• KvK-nummer:

Hier kan het KvK-nummer van de eigenaar worden ingevoerd.

• Btw-nummer:

Hier kan het Btw-nummer van de eigenaar worden ingevoerd.

• Logo:

Hier kan het logo van de eigenaar worden geüpload.

2. Financieel

• Bankrekening(en):

Hier kan het bankrekeningnummer van de eigenaar worden ingevoerd. Er kunnen meerdere bankrekeningen worden toegevoegd en er kan worden gekozen waar de bankrekening voor gebruikt moet worden.

• Standaard grootboekrekening waarborgsommen:

Hier kan een grootboekrekening worden ingesteld die voor deze eigenaar wordt gebruikt voor het boeken van de waarborgsommen. Als u kiest voor 'Vrije keuze' dan kunt u voor deze eigenaar uit alle beschikbare grootboekrekeningen kiezen. U kunt alleen grootboekrekeningen kiezen waarvoor in 'Admin' de optie 'Waarborgsommen' is ingesteld in het veld 'Specifiek voor'.

• Inkoopfacturen goedkeuren:

Indien aangevinkt kan deze eigenaar goedkeuring geven voor de betaling van inkoopfacturen in het eigenarenportaal. Dit kan worden ingesteld per e-mailadres dat toegang heeft tot het eigenarenportaal. Indien er toestemming is gegeven, wordt er (indien er facturen klaar staan ter goedkeuring) dagelijks een mail gestuurd met het verzoek om inkoopfacturen te beoordelen in het eigenarenportaal.

3. Opmerkingen

Indien u nog extra opmerkingen wil plaatsen bij deze eigenaar, kan dat hier worden ingevoerd.

4. Acties

• Annuleren:

Indien u de nieuwe eigenaar wilt annuleren, klikt u op deze knop.

• Opslaan:

Indien u de nieuwe eigenaar wilt aanmaken en opslaan, klikt u op deze knop.