Open navigation

Relaties - Personen

Om de instellingen van personen te configureren, ga naar 'Admin' → 'Relaties' → 'Personen'.


 

1. Tabbladen

  • Tabblad bestanden:

Door het aanzetten van deze optie, wordt bij de relatiekaart van elke persoon een tabblad 'Bestanden' weergegeven. Hierin kunnen bestanden toegevoegd worden.


  • Tabblad 'Vrije velden' gebruiken:

Door het aanzetten van deze optie, wordt bij de relatiekaart van elke persoon een tabblad 'Vrije velden' weergegeven. Hierin kan informatie toegevoegd worden in hoofdstukken en velden die u zelf kunt configureren.


  • Vrije hoofdstukken:

Hier kunt u de lijst met vrije hoofdstukken bekijken en wijzigen. Dit zijn de hoofdstukken die getoond worden in het tabblad 'Vrije velden'.


Klik op een hoofdstuk om deze te wijzigen. Klik op '+ Hoofdstuk toevoegen' om een hoofdstuk toe te voegen.


  • Vrije velden:

Hier kunt u de lijst met vrije velden bekijken en wijzigen. Dit zijn de velden die getoond worden in het tabblad 'Vrije velden'. U kunt hierin zelf aangeven wat voor een soort veld dit is, bijvoorbeeld een 'ja/nee', 'datum' of 'keuzelijst' veld.


Klik op een veld om deze te wijzigen. Klik op '+ Veld toevoegen' om een hoofdstuk toe te voegen.


2. Velden tonen

  • Btw-nummer:

Door het aanzetten van deze optiewordt een invulveld toegevoegd aan de relatiekaart van een persoon, in dat veld kunt u een btw-nummer opvoeren.


  • KvK-nummer:

Door het aanzetten van deze optiewordt een invulveld toegevoegd aan de relatiekaart van een persoon, in dat veld kunt u een KvK-nummer opvoeren.


  • Identiteitsbewijsnummer:

Door het aanzetten van deze optie, kunt u het nummer van één of meerdere identiteitsbewijzen invullen bij een relatie. Het type identiteitsbewijs, kunt u zelf instellen (zie onderstaande optie).


  • Identiteitsbewijsnummer:

Hier kunt u de lijst met identiteitsbewijzen bekijken en wijzigen. Dit zijn de identiteitsbewijzen die u bij persoon kunt selecteren om in te vullen.


Klik op '+ Identiteitsbewijs toevoegen' om een identiteitsbewijs toe te voegen.