Toegangsbeheer - Account e-mail templates

In het Admin onderdeel 'Toegangsbeheer' → 'Account e-mail templates', kunt u de mails inrichten die naar gebruikers worden verstuurd. Dit dit betreffen de mails voor nieuwe gebruikers en mails die verstuurd worden wanneer een gebruiker het wachtwoord is vergeten.

1. Onderwerp e-mail nieuwe gebruiker

Hier kunt u het onderwerp van de e-mail wijzigen. Deze tekst wordt standaard weergegeven als onderwerp bij mails voor nieuwe gebruikers.

2. Template e-mail nieuwe gebruiker

Hier kunt u het template van de e-mail wijzigen, dit betekent o.a. de vormgeving van de mail en de tekst die in de e-mail wordt weergegeven. Klik op de knop 'Wijzigen' om de template tool te openen.

Met de download knop kunt u het template downloaden zodat u deze bijvoorbeeld kunt bewerken in een extern programma, met de upload-knop kunt u een template bestand uploaden.

3. Onderwerp e-mail wachtwoord vergeten

In het onderdeel 'Onderwerp e-mail wachtwoord vergeten' kunt u het onderwerp van de mail wijzigen. Deze tekst wordt standaard weergegeven als onderwerp bij e-mails indien gebruikers het wachtwoord zijn vergeten.

4. Template e-mail wachtwoord vergeten

In het onderdeel 'Template e-mail wachtwoord vergeten' kunt u het template van de e-mail wijzigen, dit betekent o.a. de vormgeving van de e-mail en de tekst die in de mail wordt weergegeven. Klik op de knop 'Wijzigen' om de template-tool te openen.

Met de download-knop kunt u het template downloaden zodat u deze bijvoorbeeld kunt bewerken in een extern programma, met de upload-knop kunt u een template bestand uploaden.