Budgetten - Investeringsbudget

Om de details van een investeringsbudget te zien, klikt u op het betreffende investeringsbudget in het totaaloverzicht van alle budgetten (zie Financieel → Budgetten).

1. Algemeen

Hier staan algemene gegevens over het investeringsbudget, zoals de administratie waar het investeringsbudget toe behoort, het startjaar en de naam van het investeringsbudget.

2. Activa

Hier staan de budgetten per grootboekrekening en verdichting gesorteerd. Ook de (sub)totalen worden hier weergegeven.

Klik op een grootboekrekening om de details te zien van de geboekte bedragen.

3. Wijzigen

Indien u wijzigingen wil doorvoeren in het investeringsbudget, klik op deze knop.