Alle objecten - Algemeen

In de module Objecten beheert u de objecten. Klik op 'Objecten' om deze module te openen. Vervolgens opent de pagina 'Alle objecten'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle gebouwen en complexen. Klik op een object om de detailgegevens van het object te openen.

2. Weergaveopties

• Alle/In beheer/Verkocht:

Met deze optie kunt u kiezen of u alle, de in beheer zijnde of enkel de verkochten object wilt zien.

Een verkocht object betekent dat het object niet meer door u in beheer is.

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een object.

3. Nieuw object

Klik op '+ Gebouw' om een nieuw gebouw aan te maken. Klik op '+ Complex' om een nieuw complex aan te maken.

Let op: Het verschil tussen gebouwen en complexen is als volgt. Een gebouw kan niet onderverdeeld worden en is daardoor aan niet meer dan één huurcontract te koppelen. Een complex kunt onderverdelen in bouwdelen en/of units, hierdoor kunt u meerdere huurcontracten koppelen aan het complex.