Indexeren - Algemeen

Om de indexeringen te beheren, ga naar 'Contracten' → 'Indexeren'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van de indexeringen. Klik op een indexering om de detailgegevens van de indexering openen. Zie Indexeren - Details en Acties voor uitleg over de detailgegevens.

2. Weergaveopties

• Alle/Concept /Verwerkt / Geannuleerd:

Met deze optie kunt u kiezen of u alle, de concepten, de verwerkte of de geannuleerde indexeringen wilt tonen.

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een contract.

3. Indexeringen verwerken

U kunt door middel van het selectievakje (zie de 1e kolom in het overzicht) één of meerdere indexeringen selecteren. Klik op 'Indexeren' om de geselecteerde indexeringen door te voeren. Klik op 'Niet indexeren' om de geselecteerde indexeringen te annuleren.