Toegangsbeheer - Administraties

In het Admin onderdeel 'Toegangsbeheer' → 'Administraties', heeft u de mogelijkheid om administratiegroepen te gebruiken en te beheren.

1. Administraties groeperen

Door het aanzetten van deze optie, kunt u de rechten van gebruikers beperken tot een select aantal eigenaren/administraties in Bloxs. Na het aanzetten van deze optie, verschijnt bij elke account de mogelijkheid om een rol toe te kennen voor een specifieke (groep) administratie(s).

2. Administratiegroep (voorkeur)

Selecteer hier de standaard administratiegroep waar een nieuwe aangemaakte eigenaar onder moet vallen.

3. Administratiegroepen

Hier worden alle administraties getoond. Tevens kunt u hier zien onder welke groep de administratie valt en welke groepen en subgroepen er zijn.

• Nieuwe administratiegroep:

Hiermee kunt u een nieuwe groep aanmaken. Via 'Wijzig indeling administraties' kunt u administraties aan die groep toevoegen.

• Wijzig indeling administraties:

Hiermee kunt u de boomstructuur van de administratiegroep wijzigen. Zo kunt u administraties toevoegen aan een groep, en u kunt groepen onder andere groepen hangen.