Open navigation

Bank - Betalingsvoorstel details

Klik op een betalingsvoorstel in 'Financieel' → 'Bank' → 'Betalingen' om de details te openen.



1. Overzicht

 

Hier wordt het saldo getoond van de bankrekening waarvan u de betaling wilt doen. Dit is het saldo wat bekend is in Bloxs.


2. Overzicht

 

Hier ziet u een overzicht van alle betalingen die nog gedaan moeten worden vanuit de desbetreffende bankrekening. Klik op de referentie in de kolom 'Factuur' om details van de inkoopfactuur of uit te betalen huurafrekening te zien.


3. Acties

  • Maak batch:

Klik op het vierkantje in de eerste kolom van het overzicht om een factuur en/of huurafrekening te (de)selecteren of klik op het bovenste vierkantje om alles te (de)selecteren. Vervolgens kunt u op 'Maak batch' klikken om alle geselecteerde regels in een betaalbatch te verwerken.


  • Betaald:

Klik op het vierkantje in de eerste kolom van het overzicht om een factuur en/of huurafrekening te (de)selecteren of klik op het bovenste vierkantje om alles te (de)selecteren. Vervolgens kunt u op 'Betaald' klikken om de regel uit het voorstel te verwijderen en niet mee te nemen in een betaalbatch. 


Let op: Dit heeft geen invloed op de betaalstatus van de factuur of huurafrekening, dit saldo blijft open staan tot er een betaling aan gekoppeld is.
  • Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel. 


  • Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.


  • Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke betaling.