Contracten - Financiering O/G

Om de instellingen van financieringscontracten voor ontvangen geld te configureren, ga naar 'Admin' → 'Contracten' → 'Financieringen O/G'.

1. Velden tonen

• Tabblad bestanden:

Als deze optie ingeschakeld is, wordt bij elk contract een tabblad 'Bestanden' weergegeven. Hierin kunnen bestanden toegevoegd worden.

2. Financiers

• Verplicht financiers gebruiken:
    Indien deze optie is aangevinkt, kan in een financiering O/G in het veld 'Geldgevers (s)' alleen een relatie van het type 'Financier' worden gekozen.

3. Financieringsitems

Hier kunt u de financieringsitems beheren. Dit item kunt u kiezen wanneer u het contract automatisch wilt verwerken.

Klik op een financieringsitem om de eigenschappen van het item te wijzigen, hierin kunt u onder andere instellen op welke grootboekrekeningen eventuele boekingen geboekt moeten worden.

Klik op '+ Financiering item toevoegen' om een nieuw item toe te voegen.