Relaties - Financiers

Om de instellingen van financiers te configureren, ga naar 'Admin' → 'Relaties' → 'Financiers'.

1. Tabbladen

• Tabblad bestanden:

Als deze optie ingeschakeld is, wordt in de relatiekaart van elke financier een tabblad 'Bestanden' weergegeven. Hierin kunnen bestanden toegevoegd worden.

• Tabblad 'Vrije velden' gebruiken

Door het aanzetten van deze optie, wordt bij de relatiekaart van elke financier een tabblad 'Vrije velden' weergegeven. Hierin kan informatie toegevoegd worden in hoofdstukken en velden die u zelf kunt configureren.

• Vrije hoofdstukken

Hier kunt u de lijst met vrije hoofdstukken bekijken en wijzigen. Dit zijn de hoofdstukken die getoond worden in het tabblad 'Vrije velden'.

Klik op een hoofdstuk om deze te wijzigen. Klik op '+ Hoofdstuk toevoegen' om een hoofdstuk toe te voegen.

• Vrije velden

Hier kunt u de lijst met vrije velden bekijken en wijzigen. Dit zijn de velden die getoond worden in het tabblad 'Vrije velden'. U kunt hierin zelf aangeven wat voor een soort veld dit is, bijvoorbeeld een 'ja/nee', 'datum' of 'keuzelijst' veld.