Kasboekingen - Algemeen

Om de kasboekingen in te zien, ga naar 'Financieel' → 'Boekingen' → 'Kas'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle kasboekingen.

In de kop van de kolom kunt u filteren door op het 'filtericoon' te klikken (deze staat weergegeven naast de titel van de kolom).

Per kolom kunt u zoeken door in het veld met het 'vergrootglasicoon', de zoektekst in te vullen.

Klik op een boeking om de detailgegevens te openen. Zie Kasboekingen - Details en Acties voor uitleg over de detailgegevens.

2. Weergaveopties

• Boekjaren:

Met deze optie kunt u kiezen of u de boekingen wilt zien van de open boekjaren, gesloten boekjaren of van alle boekjaren.

• Status:

Met deze optie kunt u kiezen welke boekingen getoond moeten worden. Daarbij heeft u keuze uit: Alle, Verwerkt en Geannuleerd.

• 'Gum'-icoon:

Hiermee worden alle filters gewist/leeg gemaakt.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke boeking.