Financieel - Bankrekeningen

Om de instellingen van bankrekeningen te beheren, ga naar 'Admin' → 'Financieel' → 'Bankrekeningen'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle bankrekeningen. Daarin wordt per bankrekening getoond wat voor een type bankrekening het is, tot welke eigenaar de bankrekening behoort (in het geval van een eigen rekening), de vrije naam en het IBAN nummer.

Klik op een bankrekening om meer details te bekijken en deze te wijzigen. Zo kunt hier het volgende aanpassen: de vrije naam van de bankrekening, de tenaamstelling en de incassant ID. Tevens kunt u hier een bankrekening archiveren.

2. Opties

• Alle/Actief/Inactief:

Met deze optie kunt u kiezen of de actieve, inactieve of alle bankrekeningen wilt zien.

Een inactieve bankrekening betekent dat de bankrekening niet meer wordt gebruikt / gebruikt kan worden, en daarom is gearchiveerd.

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke bankrekening.

3. Nieuwe bankrekening

Klik op '+ Nieuwe bankrekening' om een nieuwe bankrekening toe te voegen. Na het aanmaken van een bankrekening kunt u deze koppelen aan de eigenaar in de relatiekaart van de eigenaar, of, indien het een derdengeldrekening betreft, koppelen aan meerdere eigenaren.