Rapportages - Standenregister huurcontracten (wonen en BOG)

Om de rapportage te openen, klik op 'Standenregister huurcontracten (wonen en BOG)' in 'Rapportages'.

1. Eigenaar en periode

Vul hier de eigenaar en periode in waarvoor u de rapportage wilt exporteren.

2. Export

Klik op 'Export' om de rapportage te exporteren naar Excel. Er wordt vervolgens automatisch een Excel-bestand aangemaakt en gedownload.

Zie onderstaande afbeelding voor een voorbeeld van de Export. Deze rapportage toont de contractwaarde per contract (o.b.v. de 'Contractregels') en de daadwerkelijk geboekte waarde.