Objecten - Complex categorieën

Om de complex categorieën te configureren, ga naar 'Admin' → 'Objecten' → 'Complex categorieën'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle complex categorieën.

Per categorie is benoemd of het binnen deze categorie mogelijk is om te werken met bouwdelen. Om het werken met bouwdelen voor een complex mogelijk te maken, is het noodzakelijk dat 'Gebruik bouwdelen' voor die complex categorie aan staat.

Klik op een categorie om de naam te wijzigen, om de categorie te verwijderen en/of om het gebruik van bouwdelen voor die categorie mogelijk te maken.

Let op: U kunt een categorie niet verwijderen indien deze gekoppeld is aan een bestaand complex. De naam van de categorie is wel te wijzigen, deze wijziging wordt dan doorgevoerd voor alle bestaande complexen met die categorie.

2. Weergaveopties

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke categorie.

3. Nieuwe complex categorie

Klik op '+ Complex categorie' om een nieuwe categorie toe te voegen. Vervolgens kunt u voor een bestaand en/of nieuw complex deze categorie kiezen.