Open navigation

Organisaties - Details

Om de detailgegevens van een organisatie te zien, klikt u op de organisatie in het totaaloverzicht van alle organisaties (zie Relaties → Organisaties). De detailpagina is ook te openen door te klikken op het snelkoppelingsicoon, deze staat weergegeven achter de naam van de organisatie.


Bij het openen van de detailgegevens wordt het volgende scherm zichtbaar.

  

 

1. Tabbladen

  • Organisatie:

Hier worden de algemene gegevens van deze organisatie getoond, welke gegevens dit zijn is nader toegelicht in dit artikel.


  • Bankrekeningen

Hier wordt het bankrekeningnummer van de relatie getoond waar de huren op betaald worden. Ook kunt u hier nog bankrekeningnummers bij de relatie toevoegen.


  • Contactpersonen:

Hier worden personen getoond welke tot deze relatie behoren.


  • Contracten:

Hier worden contracten getoond waar de relatie aan gekoppeld is, bijvoorbeeld het huurcontract waarvan deze relatie de huurder is.


  • Financieel:

Hier zijn de facturen terug te vinden welke gekoppeld zijn aan deze relatie.


  • Herinneringen

Hier worden eventuele herinneringsprocessen weergegeven wanneer de huurder een achterstand heeft gehad.


  • Meldingen

Hier worden meldingen getoond van de relatie met betrekking tot het gehuurde object.


  • Bestanden:

Hier worden bestanden getoond die gekoppeld zijn aan deze relatie, bijvoorbeeld PDF-bestanden. Tevens kunt u hier bestanden toevoegen en ordenen in mappen.


  • Communicatie:

Hier wordt de communicatie met deze relatie getoond. Dit betreffen de verzonden en ontvangen mailberichten. Tevens kunt u in dit tabblad losse notities toevoegen.


  • Taken:

Hier worden taken getoond die gerelateerd zijn aan deze relatie.


  • Portaal:

Hier kunt u de toegang tot het huurdersportaal beheren. Zo kunt u hier toegang verschaffen tot het portaal, de toegang blokkeren en/of het wachtwoorden resetten.


Tevens kunt u, zodra er toegang is verschaft tot het portaal, een voorbeeld bekijken van het portaal. Hiermee kunt u exact hetzelfde zien als wat de relatie ziet in zijn/haar portaal.


  • Sleutels:

Hier kunt u de sleutels bekijken die zijn uitgegeven en/of ingenomen bij de relatie. Het vastleggen van het sleutelbeheer wordt gedaan bij 'Objecten', daar kunt u sleutels aanmaken en koppelen aan relaties.


  • Vrije velden:

Hier wordt de informatie getoond die zijn vastgelegd in de 'Vrije velden'. De 'Vrije velden' zijn informatievelden die u zelf kunt aanmaken in Admin → Relaties → Organisaties, en vervolgens kunt vullen in dit tabblad.


Let op: Of al de genoemde tabbladen getoond worden, is afhankelijk van uw instellingen. Ontbreken er tabbladen, dan kunt u dit instellen in Admin → Relaties → Organisaties.

2. Organisatie

 

Hier staan de contactgegevens van de relatie. Dit betreffen o.a. de NAW-gegevens en u kunt hier aangeven of er een specifieke 'ter attentie van' van toepassing is voor de facturen, herinneringen en/of indexering.


3. Financieel


Hier staan de financiële detailgegevens van de relatie. Zoals het bankrekeningnummer, deze is bijvoorbeeld van belang bij huurders waarbij u de huurbedragen incasseert. Financiële gegevens zoals facturen worden getoond in het tabblad 'Financieel'.


4. Opmerkingen


Hier kunt u opmerkingen inzien en toevoegen. Dit is een vrij tekstveld.


5. Archiveren


Indien u de relatie niet meer gebruikt, kunt u deze relatie archiveren middels de knop 'Archiveren'De relatie wordt nu niet meer getoond als actieve relatie maar als inactieve relatie.


6. Wijzigen


Via de knop 'Wijzigen' kunt u de gegevens in dit tabblad wijzigen.