Installaties - Algemeen

Om de installaties te beheren, ga naar 'Techniek' → 'Installaties'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle installaties. De icoontjes in de kolom 'Status' geven aan wat de status is van het onderhoud. Deze icoontjes houden het volgende in:

Klik op een installatie om de detailgegevens van de installatie te openen. Zie Installaties - Details voor uitleg over de detailgegevens.

2. Weergaveopties

• Alle / Actief / Inactief:

Met deze optie kunt u kiezen of de actieve, inactieve of alle installatie wilt zien.

Een inactieve installaties betekent dat de installatie is gearchiveerd.

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke installatie.

3. Nieuwe installatie

Klik op '+ Installatie' om een nieuwe installatie toe te voegen.