Objecten - Bouwdeel categorieën

Om de bouwdeel categorieën te configureren, ga naar 'Admin' → 'Objecten' → 'Bouwdeel categorieën'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle bouwdeel categorieën. Klik op een categorie om de naam te wijzigen en/of om de categorie te verwijderen.

Let op: U kunt een categorie niet verwijderen indien deze gekoppeld is aan een bestaand bouwdeel. De naam van de categorie is wel te wijzigen, deze wijziging wordt dan doorgevoerd voor alle bestaande bouwdelen met die categorie.

2. Weergaveopties

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke categorie.

3. Nieuwe bouwdeel categorie

Klik op '+ Bouwdeel categorie' om een nieuwe categorie toe te voegen. Vervolgens kunt u voor een bestaand en/of nieuw bouwdeel, deze categorie kiezen.