Rapportages - Audit Log

Om de rapportage te openen, klik op 'Audit Log' in 'Rapportages'.

1. Filters

• Gebruiker:

Selecteer hier de gebruiker waarvan u de activiteiten wilt zien. Laat dit veld leeg om de acties van alle gebruikers te tonen, dit betreffen ook de acties welke automatisch door Bloxs zijn uitgevoerd.

• Vanaf datum:

Kies hier startdatum van de periode waarin uw de activiteiten wilt zien.

• Tot en met datum:

Kies hier de einddatum van de periode waarin uw de activiteiten wilt zien.

2. Download

Klik op 'Download' om de rapportage te downloaden. Er wordt vervolgens automatisch een Excel-bestand aangemaakt en gedownload.