Units - Nieuw

Indien u een complex hebt aangemaakt, kunt u doorklikken en bij het tabblad 'Units' een nieuwe unit aanmaken. Dit doet u door rechtsboven te klikken op de groene knop '+Unit'

Dan opent het volgende scherm:

1. Unit

• Vrije naam:

Hier kan een vrije naam voor de unit worden ingevoerd.

• Bouwdeel:

Hier kunt u een bouwdeel kiezen waar de unit aan verbonden is.

• Categorie:

Hier kunt u kiezen om wat voor soort unit het gaat.

• Adres:

Hier kunt u het adres van de unit invoeren. Dit is simpelweg het adres van het complex waar de unit aan verbonden is.

• Energie-Index:

Hier kunt u de Energie-Index van de unit invoeren.

• Energielabel:

Hier kunt u het energielabel van de unit invoeren.

• Kadastraal nummer:

Hier kunt u het kadastraal nummer van de unit invoeren.

• BAG ID:

Hier kunt u de BAG ID van de unit invoeren.

2. Contactgegevens

• Extra relaties:

Indien u extra relaties wilt toevoegen bij deze unit, kunt u die hier selecteren. De beschikbare extra relaties kunnen worden geconfigureerd in 'Admin' → 'Objecten'.

3. Financieel

• In beheer vanaf:

Hier kunt u aangeven vanaf wanneer de unit in beheer is.

• Verkocht:

Indien de unit is verkocht (of als u deze om een andere reden wilt archiveren), dan kunt u dat hier aanvinken.

• Verkoop datum:

Hier kunt u de verkoop/archiveerdatum invoeren.

4. Beheervergoeding

• Type beheervergoeding:

Hier kunt u aangeven wat voor type beheervergoeding op de unit van toepassing is.

• Beheervergoeding (Percentage):

Indien u bij 'type beheervergoeding' heeft gekozen voor percentage, kunt u hier een percentage invoeren dat u ontvangt voor de beheervergoeding voor deze unit. Indien u heeft gekozen voor een vast bedrag, kunt u hier een bedrag invoeren.

5. Oppervlakte gegevens

• BVO:

Hier kunt u de Bruto Vloeroppervlakte (BVO) van de unit invoeren.

• VVO:

Hier kunt u de Verhuurbare Vloeroppervlakte (VVO) van de unit invoeren.

6. Opmerkingen

Indien u extra opmerkingen wilt plaatsen bij deze unit, kunt u dat hier doen.

7. Acties

• Annuleren:

Indien u de unit wilt annuleren, klikt u op deze knop.

• Opslaan:

Indien u de unit wilt aanmaken en opslaan, klikt u op deze knop.

Let op: Of al de genoemde velden getoond worden en uit welke opties u kunt kiezen, is afhankelijk van uw instellingen. Ontbreken er velden of wilt u bepaalde keuze opties uitbreiden/aanpassen, dan kunt u dit instellen in Admin → Objecten → Units.