Correspondentie - Verzonden

Om de verzonden e-mails te beheren, ga naar 'Relaties' → 'Correspondentie' → 'Verzonden'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van e-mails die verzonden zijn. Afhankelijk van uw weergave-instellingen ziet u de hierin de afzender, ontvanger, het onderwerp, of er een bijlage aanwezig is en wat de verzenddatum is.

Klik op een item om de e-mail te openen.

2. Weergaveopties

• Toon aantal items:

Hiermee kunt u instellen hoeveel items op een pagina getoond moeten worden. Daarbij heeft u de keuze uit 100, 500 of 1.000 items.

3. Opties

• Prullenbak:

Klikt op het selectievak in de eerste kolom in het overzicht om één of meer e-mails te selecteren. Vervolgens kunt u door middel van het prullenbakicoon de e-mail(s) naar de prullenbak verplaatsen.

• Acties:

Klikt op het selectievak in de eerste kolom in het overzicht om één of meer e-mails te selecteren. Vervolgens kunt u door middel van 'Acties' de geselecteerde e-mail(s) alle bijlagen van de geselecteerde mails printen.

• Nieuwe e-mail:

Klikt op '+ E-mail' om een nieuwe e-mail te maken. U kunt vervolgens de mail verzenden, in concept opslaan of annuleren.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke e-mail.