Bank - Afletteren algemeen

Om de bankrekeningen te beheren, ga naar 'Financieel' → 'Bank'. De pagina 'Afletteren' wordt direct geopend.

1. Bankrekeningen

Hier ziet u een overzicht van alle bankrekeningen. Klik op een bankrekening om de detailgegevens te openen. Zie Bank - Afletteren details voor uitleg over de detailgegevens.

Let op: Om bankrekeningen te wijzigen, toe te voegen of te verwijderen. Ga naar 'Admin' → 'Financieel' → 'Bankrekeningen'.

2. Bankrekeningen - weergaveopties

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke bankrekening.

3. Laatst ingelezen

Hier ziet u een overzicht van alle ingelezen bankbestanden met daarin transacties. Dit betreffen handmatig geïmporteerde bestanden en/of bestanden die door middel van een automatische bankenkoppeling zijn geïmporteerd.

Klik op een regel om de detailgegevens te openen. Zie Bank - Bankbestand details voor uitleg over de detailgegevens.

4. Laatst ingelezen- weergaveopties

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifiek ingelezen bankbestand.

5. Bestanden importeren

Klik op '+ Bestanden importeren' om een bankbestand te importeren. Het volgende scherm verschijnt.

• Bestand selecteren vanaf de computer:

Klik hierop om vanaf de eigen computer een bankbestand te selecteren om te importeren.

• Alles importeren

Klik hier om alle geselecteerde bankbestanden te importeren.

• Alles verwijderen:

Klik hier om alle geselecteerde bankbestanden te verwijderen.

6. Administratie van voorkeur

Hier kunt u een administratie van voorkeur instellen. Hierdoor worden alleen de bankrekeningen getoond welke zijn gerelateerd aan de desbetreffende eigenaar.

Let op: Is deze optie in uw omgeving niet zichtbaar? Dan kunt u dit aanzetten in 'Admin' → 'Financieel' → 'Overige'.