Open navigation

Projecten - Details

Om de detailgegevens van een project te zien, klikt u op het project in het totaaloverzicht van alle personen (zie Projecten). De detailpagina is ook te openen door te klikken op het snelkoppelingsicoon, deze staat weergegeven achter de naam van het project:


Bij het openen van de detailgegevens wordt het volgende scherm zichtbaar: 


 

1. Tabbladen

  • Projecten:

Hier worden de algemene gegevens van dit project getoond, welke gegevens dit zijn is nader toegelicht in dit artikel.


  • Waardes:

Hier worden de verschillende waardes van het project getoond. Hier kunt u contractregels inzien, wijzigen, vullen en verwijderen.

Het type waarde wat u hierin vast legt, is zelf te configureren in 'Admin' → 'Projecten'.


  • Bestanden:

Hier zijn de bestanden terug te vinden die bij het betreffende project zijn geüpload, bijvoorbeeld PDF-bestanden. Tevens kunt u hier bestanden toevoegen en ordenen in mappen.


  • Budgetten:

Hier zijn de budgetten terug te vinden van het project. Dit zijn de budgetten die zijn aangemaakt in 'Financieel' → 'Budgetten' en zijn gekoppeld aan het project.


Let op: Of al de genoemde tabbladen getoond worden, is afhankelijk van uw instellingen. Ontbreken er tabbladen, dan kunt u dit instellen in Admin → Projecten.

2. Project


Hier worden algemene gegevens van het project getoond zoals het projectnummer, de naam en het adres.


3. Contactgegevens


Hier worden verschillende relaties getoond die verbonden zijn aan het project. Meer informatie over de relatie kan worden getoond door te klikken op de snelkoppelingstoets: 


4. Projectgegevens


Hier worden specifieke gegevens getoond van het project. Zoals de fase, de verwachte opleveringsdatum en de projectstatus.


Let op: Of al de genoemde velden getoond worden, is afhankelijk van uw instellingen. Ontbreken er velden, dan kunt u dit instellen in Admin → Projecten.

5. Archiveren


Middels de knop 'Archiveren' wordt het project op inactief gezet. Het project wordt nu niet meer getoond als actief relatie maar als inactief project.


6. Wijzigen


Via de knop 'Wijzigen' kunt u de gegevens in dit tabblad wijzigen.