Rapportages - Algemeen

Om de rapportages te openen, ga naar 'Rapportages'.

1. Rapportages

• Audit Log:

Hierin kunt u per gebruiker, datum en tijdstip, zien welke acties zijn uitgevoerd in het systeem. Deze rapportage wordt niet getoond in uw scherm in Bloxs maar is direct te exporteren naar een Excel-bestand.

Zie Rapportages - Audit Log voor meer details en uitleg.

• Boekingsverslag:

Deze rapportage toont per grootboekrekening de gemaakte boekingen en het saldo voor de geselecteerde periode. Voor grootboekrekeningen van de Balans wordt het start- en eindsaldo getoond, voor de grootboekrekeningen van de Winst- en verliesrekening wordt alleen het saldo getoond.

Deze rapportage wordt niet getoond in uw scherm in Bloxs maar is direct te exporteren naar een Excel-, Word- of PDF-bestand.

Zie Rapportages - Boekingsverslag voor meer details en uitleg.

• Btw-aangifte:

Deze rapportage ondersteunt u bij uw btw-aangifte. Hierin kunt per eigenaar/administratie en per periode een btw-rapportage tonen. Deze rapportage wordt geopend in uw scherm Bloxs en is te exporteren naar Excel- en/of PDF-bestand.

Zie Rapportages - Btw-aangifte voor meer details en uitleg.

• Btw-controle:

Deze rapportage ondersteunt u bij het controleren van uw btw-boekingen. Hierin kunt per eigenaar/administratie en per periode een overzicht tonen van de boekingen per btw-rubriek. Ook boekingen binnen de btw-rubriek 'Geen' kunnen hierin getoond woroden. Deze rapportage wordt geopend in uw scherm Bloxs en is te exporteren naar Excel- en/of PDF-bestand.

Zie Rapportages - Btw controle voor meer details en uitleg.

• Commercieel overzicht:

Hierin worden onder andere alle actieve objecten getoond, detailgegevens van het object en detail gegevens van de actieve huurcontracten per object.

Deze rapportage wordt getoond in uw scherm in Bloxs en is te exporteren naar Excel- en/of PDF-bestand.

Zie Rapportages - Commercieel overzicht voor meer details en uitleg.

• Commercieel overzicht (specifiek):

Hierin wordt dezelfde informatie getoond als in de rapportage 'commercieel overzicht' met daarbij extra informatie. Zoals onder andere gegevens omtrent de theoretische huur en de energielabels.

Deze rapportage wordt getoond in uw scherm in Bloxs en is te exporteren naar Excel- en/of PDF-bestand.

Zie Rapportages - Commercieel overzicht voor meer details en uitleg.

• Controlelijst:

Hierin wordt de ingevoerde data overzichtelijk weergegeven. Deze rapportage wordt niet getoond in uw scherm in Bloxs maar is direct te exporteren naar een Excel-bestand.

Zie Rapportages - Controlelijst voor meer details en uitleg.

• Overzicht beheervergoeding per makelaar:

Met deze rapportage kunt u per makelaar en per object, inzien wat de vergoeding is voor de betreffende makelaar. Dit wordt berekend op basis van de beheervergoeding die in rekening is gebracht bij de eigenaar en de kosten voor de beheervergoeding die is vastgelegd in het huurcontract, deze gegevens zijn ook inzichtelijk in de rapportage.

Deze rapportage wordt getoond in uw scherm in Bloxs en is te exporteren naar Excel- en/of PDF-bestand.

Zie Rapportages - Overzicht beheervergoeding per makelaar voor meer details en uitleg.

• Financiële Mutaties:

Hierin worden de financiële mutaties per eigenaar, datum en grootboekrekening getoond. Deze rapportage wordt getoond in uw scherm in Bloxs en is te exporteren naar Excel-bestand.

Zie Rapportages - Financiële Mutaties voor meer details en uitleg.

• Openstaande posten crediteuren:

Hierin worden de openstaande posten per gewenste datum, per crediteur getoond. Deze rapportage wordt getoond in uw scherm in Bloxs en is te exporteren naar Excel-bestand.

Zie Rapportages - Openstaande posten crediteuren voor meer details en uitleg.

• Openstaande posten debiteuren:

Hierin worden de openstaande posten per gewenste datum, per debiteur getoond. Deze rapportage wordt getoond in uw scherm in Bloxs en is te exporteren naar Excel-bestand.

Zie Rapportages - Openstaande posten debiteuren voor meer details en uitleg.

• Roomgrid:

Hierin wordt voor een complex de leegstand per unit getoond. Indien bij de betreffende objecten 'theoretische huur' is ingevuld, dan worden hierin ook de leegstandskosten getoond. Hierbij wordt rekeningen gehouden met concept en definitieve huurcontracten, waarbij wordt gekeken naar de actieve contractregels.

Deze rapportage wordt niet getoond in uw scherm in Bloxs maar direct gedownload in Excel formaat zodra u hierop klikt.

• Saldo derdengeldrekening:

Hierin wordt per eigenaar getoond wat het saldo is van de betreffende eigenaar op de derdengeldrekening. Deze rapportage wordt getoond in uw scherm in Bloxs en is te exporterenRapportages - Standenregister huurcontracten (wonen en BOG) naar Excel-bestand.

Zie Rapportage - Saldo derdengeldrekening voor meer details en uitleg.

• Sleutelregistraties:

Dit betreft een overzicht van alle uitgegeven sleutels welke nog niet zijn ingenomen. Deze rapportage wordt getoond in uw scherm in Bloxs en is te exporteren naar Excel- en/of PDF-bestand.

Zie Rapportages - Sleutelregistraties voor meer details en uitleg.

• Standenregister huurcontracten (wonen en BOG):

In deze rapportage kunt u voor één of meerdere administraties, in een bepaalde periode, controleren welke contracten actief zijn, wat de contractwaarde is (o.b.v. de contractregels) en wat de geboekte waarde is.

Deze rapportage wordt niet getoond in uw scherm in Bloxs maar direct gedownload in Excel formaat zodra u hierop klikt.

Zie Rapportages - Standenregister huurcontracten (wonen en BOG) voor meer details en uitleg.

• Waarborgsommen:

Hierin wordt een actuele balans met betrekking tot de waarborgsommen administratie getoond.

Deze rapportage wordt getoond in uw scherm in Bloxs en is te exporteren naar Excel-bestand.

Zie Rapportages - Waarborgsommen voor meer details en uitleg.

• XML Audit File:

Door het aanzetten van deze optie kunt u gebruik maken van de 'XML Audit File'. Dit bestand kan gebruikt worden voor het uitwisselen van informatie uit Bloxs met een andere hiervoor geschikte financiële applicatie.

Deze rapportage wordt niet getoond in uw scherm in Bloxs maar is direct te exporteren naar een XAF-bestand.

Zie Rapportages - XML Audit File voor meer details en uitleg.

• Controle document objecten:

Hierin wordt per object getoond welke bestanden er zijn geüpload in het systeem.

Deze rapportage wordt niet getoond in uw scherm in Bloxs maar direct gedownload in Excel formaat zodra u hierop klikt.

• Controle documenten contracten:

Hierin wordt per contract getoond welke bestanden er zijn geüpload in het systeem.

Deze rapportage wordt niet getoond uw scherm in Bloxs maar wordt direct gedownload in Excel formaat zodra u hierop klikt.