Bank - Incassovoorstel details

Klik op een incasso voorstel in 'Financieel' → 'Bank' → 'Incasso' om de details te openen.

1. Facturen

Hier ziet u een overzicht van alle nog te incasseren facturen binnen het voorstel. Klik op een factuurnummer om de details van de factuur te zien.

2. Acties

• Maak batch:

Klik op het vierkantje in de eerste kolom van het overzicht om een factuur te (de)selecteren of klik op het bovenste vierkantje om alle facturen te (de)selecteren. Vervolgens kunt u op 'Maak batch' klikken om alle geselecteerde facturen in een incassobatch te verwerken.

• Betaald:

Klik op het vierkantje in de eerste kolom van het overzicht om een factuur te (de)selecteren of klik op het bovenste vierkantje om alle facturen te (de)selecteren. Vervolgens kunt u op 'Betaald' klikken om de facturen uit het voorstel te verwijderen en niet mee te nemen in een incasso batch.

Let op: Dit heeft geen invloed op de betaalstatus van de factuur, deze blijft open staan totdat er een betaling aan gekoppeld is.