Eigenaren - Algemeen

Om relaties van het relatiesoort Eigenaar te beheren, ga naar 'Relaties' → 'Eigenaren'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle eigenaren. Klik op een eigenaar om de detailgegevens van deze eigenaar te openen. Zie Eigenaren - Details voor uitleg over de detailgegevens.

2. Weergaveopties

• Alle/Actief/Inactief:

Met deze optie kunt u kiezen of de actieve, inactieve of alle relaties wilt zien.

Een inactieve relatie betekent dat de relatie niet meer wordt gebruikt en daarom is gearchiveerd.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke leverancier.

3. Nieuwe eigenaar

Klik op '+ Eigenaar' om een nieuwe eigenaar toe te voegen.